Saksa ADAC viis sedaani Brilliance BS4 (briljantne bullshit neljale?) peal läbi oma tavapärased ja veidi uuenenud katsetused. Sellest aastast võetakse arvesse ka elektrooniliste abimeeste olemasolu standardvarustuses ning jalakäijate turvalisust.

Brilliance BS4 sai uue süsteemi järgi null tärni, ent oleks vana järgi saanud samade näitajate eest kolm. See on Brilliance'i jaoks tegelikult hea tulemus, kuna selleks, et BS6 Euro NCAPi reeglite kohaselt kaks aastat tagasi kolme tärni vääriliseks tunnistatud saaks, tuli sellega veel korduvalt kokkupõrketestides osaleda ning auto kandmikku põhjalikult tugevdada.

Edusamme on näha selgelt kahte videot võrreldes: kui BS6 deformeerub takistust tabades õudustäratava plekist akordeonina, siis BS4 paistab klipis juba hoopis tugevamast „puust". Siiski - uue süsteemi järgi saavutatud nulliring tähendab seda, et Brillinace peab BS4'ga peale turvalisuse tõstmist uuesti kontrollitud plekimõlkimisele tulema... Ehk mõeldakse selleks ajaks endale ka mõni vähem eneseriooniline, lausa musta huumori valda kalduv pealkiri välja.