GM'i uus juhatus otsustas Opeli oma valdusesse jätta, kuna paremini on hakanud minema nii GM'il endal kui Opelil Euroopas, vahendab pressiteade. Taoline otsus võtab pinged maha paljudelt ning annab põhjuse rõõmustamiseks. Otsuseni jõuti aga päris viimasel hetkel, kuna juba käisid uuringud Magna ja Sberbanki tehingu legitiimsuse osas, et kõik ikka korras oleks.

General Motorsi juht Fritz Henderson sõnas, et Opeli müümata jätmine on kõigi osapoolte, eriti muidugi nende, stabiilsuse ja rahuliku tuleviku eelduseks. Enne päris suurt pidutsemist tasub aga meeles pidada, et ka GM'i valdusesse jäävas Opelis tuleb kõvasti restruktureerimistööd teha, Euroopa haru tegevuskulusid 30 % vähendada, leida võimalus tuhandeid töökohti kaotada jne.

USA valitsuselt on GM saanud oma 50 miljardit dollarit abivahendeid, nii et taolise ümberstruktureerimise prognoositav maksumus 4,4 miljardit dollarit ei tohiks üle jõu käia. Pankrotis firma enam pole, nii et võib taolist abiraha ka väljaspool USAd kasutada, rääkimata Saksamaa ja Suurbritannia käest abi küsimisest.