Mercedes G55 AMG'l põhinev firma A. R. T. tuuningutoode arendab tervelt 620 hj. Iseenesest kandilise kasti kujuline auto on saanud ka hulga aerodünaamilisi lisandeid, mis peaksid G-Wagoni ainueksemplari tohutul kiirusel libedamalt ja stabiilsemalt läbi kuuma kõrbeõhu juhtima.

Esimesed perforeeritud pidurikettad on läbimõõduga 380 mm ning tagumised 345 mm. Kõikjal, kuhu silma ka ei pööra, lainetab vastu kerge, tugeva ja hinnalise süsinikplastiku hüpnotiseeriv muster. Nimetatud materjali on jätkunud ka salongis maasturi sportlike ambitsioonide rõhutamiseks.

Tagumise põrkeraua alla on veetud kroomtorude paar. Sama tooni kilega on kaetud läbipaistmatud küljeaknad, et kuningliku pere liikmeid - eelkõige auto abonomenti, Adu Dhabi printsi, šeik sultan Bin Rashed Al Nahyani - tolle möirgava V8 saatel liikuvas mammutis keegi Allahi nimel ei näeks.

Araabiamaade pilkases ja jahedas öös liikumiseks ning suurtel kiirustel turvaliseks trajektoori valgustamiseks on AS55K YAAS EDITION varustatud suisa tosina esilaternaga! Sätendavaid väljalasketorusid on mõlemal küljel kolm ning salongi nahksisu näib olevat inspireeritud vaarikakreemist.