Selgub, et kiirendusvõistlusel ei pea olema tingimata totaalne true-head, vaid piisab ka lõbusamast huvist ning täiesti tavalisest autost. Hea küll, tehniliste probleemide tõttu kõrvale jäänud Cobra replika asemel minu kasutada olnud Lexus IS F oli tavalisest kaugel, ent selle otsene konkurent on näiteks BMW M3. Ja selliseid on terve Tallinn täis, rääkimata teistest suutlikest sõidukitest.

Vaata miniseeria finaalosa veendumaks, et igaüks võib peale teatavat üleskütmist ning tegelikult ka lihtsamat masinat omades suunata organismi kiirendusrajal ammutatud ergutavaid adrenaliinidoose.

Ebatavaliselt mahukas mammutgalerii tervest üritusest ning selle hooaega lõpetava ettevõtmise kirevast melust asub siin.

Miniseeria viiendas episoodis tuli minna garaaži ning vaadata üles tuledes sähviva kuusepuu poole. Miks? Kuna bracket-klassis on olulisim täpne reaktsiooniaeg, tuli seda enne päris sõitu kindlasti spetsiaalset praktiseerimispuud silmitsedes harjutada. Vaata videost, kuidas arvutimängu meenutav ettevõtmine välja nägi.

Neljas episood viis Kalle Ahu kauplusesse RacingExpert, kust on võimalik saada kogu mootorisposrdiks vajalik varustus peale auto ja mootori enda. Vaata Delfi TV videost, millest koosneb lennurajal tuhiseva kiirendussportlase garderoob.

Lühiseriaali kolmandas osas saab lõpuks ometi tutvuda kiirendamiseks eraldatud sportautoga. Üksi seda paraku teha ei saanud, kuna AC Cobra replika pidi läbima tehnilise kontrolli. Vaata Delfi TV videost, milliseid komistuskive teele veeretati.

Miniseeria teises osas pinnisin bracket-klassi (kus ka ise võistlema peaksin) tänaselt parimalt, milles asi seisneb. Vaata Delfi TV videost, kuidas läheb teinene samm  BHRA lipu all dragirajale liikumisel.

Avaosas külastasime Eesti Autospordi Liitu, et täita ära paberid ja saada üleüldse teada, millesse end mässinud oleme. Vaata Delfi TV videost, kuidas läheb esimene samm kiirendusmaailma sukeldumisel.

Tänan väga kõiki toetajaid nagu BHRA, Eesti Autospordi Liit, Riho Merila, RacingExpert, Rauno Linnamäe, Hans Ulman, Lõuna-Eesti Autokeskus ja loomulikult Toyota Baltic ning Unelmauto!