Universaalkerega C-klassi AMG V8 võimsus on viidud 451 hj ja 600 Nm pealt hoopis väthlikumale tasemele. Nüüd arendab see 585 hj ja 690 Nm väänet! Auto on varustatud ka piiratud libisemisega diferentsiaaliga, mis on väga hea, sest juba C63 AMG ise kippus kohaltvõtul (ja mitte ainult kohaltvõtul) rehve tossutama.

Muudetud on loomulikult ka vedrustust ning seda sportlikkuse ja kiiruslikkuse suunas. 20-tollised rehvid peavad tagama piisava kontakti teega. Õhuvoolu optimeerimise eest hoolitseb süsinikplastist tagadifuusor.

Väth V63RS võib liikuda kuni 325 km/h. Samal ajal saab aga nautida luksuslikus salongis näiteks televiisorist või DVD pealt tulevat meelelahutust. Täpsemat teavet auto sisemuses tehtavate muudatuste kohta pole Väthil mõtet väljastadagi, kuna sel kohal on nende põhimõtteks „Kõike saab, mida kliendi hing ihaldab!"

Vaata videost, kuidas Jeremy Clarkson, Richard Hammond ja James May Top Geari saates tavaliseski kuues hirmuäratavalt mõjuvat Mercedes-Benz C63AMG'd BMW M3 ja Audi RS4'ga võrdlevad.