Kuna on teada, et paljud naised soovivad teha autosõidu võimalikult mugavaks, ei ole automaatkasti eelistamine õrnema soo puhul väga suureks üllatuseks. Eriti mugav on automaadiga auto linnasõidul. Tore ju, kui hommikul ummikus jõnksudes jäävad käed teiste toimingute jaoks vabaks!

Naisjuhtide puhul võiks automaatkäigukasti eelistamist põhjendada ka paari ratsionaalse argumendiga. Vaadates autoturu pakkumisi, võib öelda, et automaatkäigukast on praegu uue auto ostjale palju kättesaadavama kui varem. Hinnavahe manuaali ja automaadi vahel kahaneb jätkuvalt ning harvad pole juhud, kui automaadiga autot pakutakse kas sama hinnaga või isegi soodsamalt.

Teine mõistusehääl, mis ilmselt räägib automaadi kasuks, on jätkuvalt vähenenud kütusekulu. Paljud naised eelistavad autot, mida on soodne pidada. Uuemad automaatkastid on aga nii säästlikud, et nende puhul ei saa kütusekulu enam mingiks tõsiselt võetavaks vastuargumendiks.

Näiteks Nissan Pulsar DIG-T 115 puhul on vahe vaid 0,1 l/100 km. Manuaalkäigukastiga on keskmine kütusekulu 5,0 l/100 km, X-Tronic automaatkäigukastiga aga 5,1 l/100 km.

Pole põhjust automaadist keelduda!

Fortuuna otsustas!
Kõigi vahel, kes küsitluses osalesid loosis Nissan Nordic välja uue Pulsari kasutusõiguse üheks nädalaks. Fortuuna tahtel võitis selle Rait. Võitjaga võetakse personaalselt ühendust. 

Endale sobiva käigukastiga Nissan Pulsari saad aga valida aadressil www.nissan.ee.

Jaga
Kommentaarid