Universaalkerega 508 SW hinnad algavad 19 600 eurost. Lisaks on mudelivalikusse lisandunud sportlik ja maastikujõudlusega versioon 508 RXH, mis varasema nelikveolise hübriidi kõrval on nüüd saadaval ka esiveolisena, mootoriks 2-liitrine ja 180-hobujõuline BlueHDi diiselmootor kombineerituna 6-käigulise automaatkäigukastiga, kirjutab WHATCAR?

Uus Peugeot 508 disain on muutunud senisest jõulisemaks ning elegantsemaks. Uue ilme on saanud nii auto esi- kui tagaosa.

Varustuse loetelu on täiendatud võtmevaba käivituse, Full-LED esitulede, tagurduskaamera, parkimisabi, 4-tsoonilise kliimaseadme ning pimedanurga hoiatussüsteemiga.

Laienenud on ka 508 mootorite valik, pakkudes uusimaid Euro6 normidele vastavaid bensiini-ja diiselmootoreid, nii manuaal- kui automaatkäigukastiga, mille võimsuse vahemik ulatub 115 kuni 204 hobujõuni ning keskmise kütusekuluni alates 4 l/100km kohta.

Turuletoomise hetkest pakutakse koheselt tutvumishinna ja erivarustusega 508 Business Line versioone, seda nii sedaanile kui universaalile hindadega alates 20 600 eurost.

Business Line erimudeli varustusse kuuluvad nii automaatne kliimaseade, püsikiirusehoidja, 17“ valuveljed, küljeakende kroomliistu pakett ning eriti effektiivsed Full-LED esituled.