Kidderist saab peale asjade maha rahunemist Chrysleri juhatuse esimees. Chrysler Group LLC esimeheks liigub aga kõige tõenäolisemalt Sergio Marchionne Fiatist. Küllap suudab Kidder ka sellelt positsioonilt piisavalt Duracellis kogutud energiat süsteemi sisestada.

Chrysler loobub senise pealiku Bob Nardelli teenetest ja paneb Obama valitsuse nõudel pukki kellegi uue ning selleks ongi Kidder. General Motorsi juht Rick Wagoner lahkus ametist samuti Obama nõudmisel ning juba märtsis. Nardelli püsib troonil paragraaf 11 kaitsva tiiva all läbi viidavate muudatuste tsükli lõpuni. Seejärel omistatakse talle praeguses Chrysleri põhiomanikfirmas Cerberus Capital Management mõnus nõunikuroll.

C. Robert Kidder on küll kõva ja soliidse tippjuhikarjääriga mees, ent tal puudub ajalugu autotööstuses. Vana tava kohaselt on seni analoogsetele positsioonidele kasvanud inimesed ikka megakorporatsioonide seest, nagu vanamoodsale american dream'ile kohane. Nii arvataksegi, et Kidder hakkab rohkem vastutama aktsionäride huvide eest ning jätab autondusse puutuvad teemad Fiati ja Marchionne käsutada, vahendab Detroit News.