See suhteliselt hiiglasemõõtu kastikas ei ole kuskilt otsast igav! Kohe esimene tore uudis on, et auto mootorit saab distantsilt käivitada – ümberolevad lapsed ristivad selle nähtuse peale auto kohe hiigel-Kittiks. On Kitti tunne natuke küll, kui vajutad nuppu, auto teeb prõmm! ning juba ta käibki.

Juba esimestel meetritel tunned, kuidas 291 kW võimsusega 5,7-liitrine mootor lausa kisub seda suurt masinat edasi ning hiiglasele ei ole mingi probleem kiirendada alla 7 sekundiga saja kilomeetrini tunnis.

Mitte vähem tähtis on asjaolu, et Dodge RAMile antakse alati teed. Suur auto, väike naine, aga kõik tõmbuvad aupaklikult kahte lehte. Juba kolmas põhjus, miks selle autoga sõita: sa oled nähtav! Sõidad suure, mitte-igava, kiire (Ameerika) autoga ja oled (Eesti) teedel alati nähtav. Puhas boonus.

PARAJALT SUUR Esmalt tundub masin mulle nii suur ja lai, et julgen kahelda, kas see ikka oma teepoolele ära mahub. Pean tõdema, et mahub hästi; kõik need kolm päeva, mis Dodge RAMi roolis olin, ei tekkinud olukorda, kus oleksin pidanud oma gabariiditunnetuse kahtluse alla seadma.

Kõrgus annab autole nii palju visuaalselt juurde, et muud gabariidid tunduvad ka automaatselt veelgi suuremad. Aga selle suurusega harjub väga kiirelt, pärast esimest sadat meetrit tunned end suurt laeva juhtides nagu kala vees.
Loe edasi siit