• Captival uuenenud välimus ja salong
• Rikkalikum varustus
• Trax jõuab müügile kevadel

Captiva esi- ja tagaosas on tehtud mitmeid uuendusi - LED-tagatuled, nurgelise disainiga kroomitud summutiotsad ning uus tagumine pamper. Ka esipõrkeraud, esivõre ja udutuled on saanud värske ilme.

Captiva keskmise ja kõrgema varustustasemega mudelite põhivarustuses on nüüd ka võtmeta sisenemine ja käivitus. Salongis on uutes toonides ja uuenenud kangast istmekatted, samuti on värske ilme saanud näidikupaneel.

Chevrolet maasturivalik laieneb sel kevadel veelgi, kui jõuab müügile Trax, millega sisenetakse esmakordselt ka kiirestikasvavasse väikemaasturite segmenti. Trax on saadaval nii esi- kui ka nelikveolisena.

"Chevrolet pakub nüüd Euroopas kahte väga eripärast maasturit - Captiva ja Trax," ütles Chevrolet ja Cadillac Europe president ja tegevdirektor Susan Docherty. "Mõlemad neist on Chevrolet maasturite ilmekad näited. Trax ühendab endas väikeauto väleduse ja maasturi mitmekülgsuse, olles sellisena tänapäeva linlasele suurepäraseks sõidukiks. Suurem ja jõulisem Captiva on ideaalne neile, kes soovivad ruumikat, võimekat ja mugavat autot."

Trax jõuab Euroopa ja ka Eesti müügisaalidesse veel sel kevadel. Chevrolet uus väikemaastur on kauni disaini ja sportlikke sõiduomadustega. Valikus on kolm kütusesäästlikku mootorit: 140 hj 1,4-liitrine turbo-bensiinimootor, 1,6-liitrine bensiinimootor ja 130 hj 1,7-liitrine diiselmootor.