Torumehe ametis kuni 20.000.- krooni kuus kätte saanud tavaline 29-aastane noormees kaotas töö ning oli sunnitud senise õitsva eluviisi harjumuse rüpest otse kivipõrandale kukkuma. Mees oli jõudnud osta Pärnu lähedale laenuga maja ning 114.000.- krooni eest soliidse lisavarustusega relvastatud Audi A6.

Nüüd on olukord selline, et tööd pole, kuid enam kui 8000.- krooni kuus tuleb laenude teenindamiseks ikkagi kusagilt leida, selgitas mees „Pealtnägijale". SMS-laenudest ta hoidus targalt, ent langes lõpuks ikkagi ühe uue laenutoote võrku, milleks oli Autopant. Sel on soodsamad intressid ning kindlasti paljudele kõrva kumisema jäänud lööklause: „Auto alles ja raha käes!"

Edasi vaata aga juba ERR „Pealtnägija" saatelõiku, kus õpetlik lugu tänase aja mustersituatsiooni sattunud inimesest, tema autost ja laenutoodetest üksipulgi lahti võetakse. Olgu veel ette ära öeldud, et kõnealune Audi müüdi hämaralt maha, kustutati ARKi registrist ning viidi Eestist välja. Autopandi leping, millele mees alla kirjutas, osutus päris karmiks dokumendiks.