Arvatakse, et Project Titani nime kandva autoarenduse kallal töötab Apple’is nii Cupertinos kui mujal üle tuhande inimese. Uute inimeste palkamine toimus nii jõuliselt, et Apple’ipoolne talentide Teslast minema ahvatlemine arvatakse olevat mõjutanud Elon Muski ettevõtte võimekust tulevasi sõidukeid välja arendada.

See uudis jõuab meieni loetud päevad pärast teadet, et pikaajaline Apple’i peainsener Steve Zadesky, kes algselt Project Titani eest vastutama pidi, lahkub ettevõttest. Ei ole selge, kas Zadesky väidetav isiklikel põhjustel lahkumine on tegelikult personalipiirangutega seotud.

Apple’i autoarendus on viimastel kuudel tunda saanud mitmeid tagasilööke, kuna ettevõte töötab ambitsioonika graafiku alusel, mis näeb ette, et ehitamine on 2019. aastaks valmis.

Septembris tuli avalikuks, et tootmisprobleemid on sundinud Apple’it kaaluma partnerlust juba olemasoleva autotootjaga. Ettevõte on arvatavasti suhelnud BMW-ga võimalusest kasutada BMW elektrilist i3 arendusplatvormiga, kuigi Saksa autotootja tundub suhtuvat sellisesse kokkuleppesse vastumeelselt. Apple’i jaoks on BMW siiski väidetavalt eriti ahvatlev, kuna ettevõte on näidanud i3 tootmisega üles valmidust ebatraditsiooniliseks lähenemiseks.