8,1-liitrise General Motorsi V8 mootoriga varustatud Dartz Kombat T98 kannab antud juhul nime Prombron. Ülejäänud liignimed tulenevad masina totaalselt ülepingutatud varustusest ja absurdsest viimistlusest. Ühtlasi on tegemist terve maailma kõige kallima ja eksklusiivsema luksusmaasturiga, mida seni nähtud.

Ajuvaba ultramaasturi esmaesitlus toimub üritusel Top Marques Monaco 2010. Nende 22-tolliste rataste nimi on Kremli Punane Viisnurk - nimetatud sümbolit kannavad nende rummud tõesti. Täiendavat kaitset annavad kerele kevlarist soomuselemendid. Väidetavalt on tegu tsaariaegse, Nikolai II, Lenininit ja Trotskit vedanud kindlusauto RussoBaltique reinkarnatsiooniga.

Seda uudist netimeediasse söötes tõstatas Jalopnik ka ausa küsimuse, et kui too sõiduk püüab ülemäära luksuslik olla, siis mis on üldse tänapäeval enam luksusauto näitajad? Kogu kunagi vaid luksusautodele kuulunud mugavus- ja edevusvarustus näib ju olevat kolinud argisõidukitesse juba päris otsustavalt üle. Kas tõesti tuleb pööblist esile tõusmiseks end vaalapeenisenahka mähkida?

Pilti imetajanahksest imemasinast näed SIIN.