• Hea hinna-kvaliteedi suhtega pere- ja ka tööauto
  • Sobilik kuni 2-lapselisele perele
  • Hind alates 14490 eurost, Eestis lemmikvalik veidi alla 20 000 euro

1991. aastal võttis tootja vastu otsuse, ühtlustada Opeli ja sõsarbränd Vauxhalli nimepoliitika ning nimetas Kadeti ümber Astraks. Astra jätkas senist edulugu. 2015. aastaks oli maailmas ühtekokku müüdud rohkem kui 24 miljonit Kadett-Astrat. 2015. aastal jõudis turule järjekorras üheteistkümnes põlvkond sellest sõiduautost, Opel Astra K.

ASTRA K
Opel Astra K maailma esmaesitlus toimus 2015. aastal Frankfurdi autonäitusel. Vaid loetud päevad enne suurnäitust toodi viieukseline C klassi luukpära korraks ka eesti ajakirjanike ja edasimüüjate vaateulatusse, nii, et saame öelda – eestlased olid nende esimeste õnnelike seas, kes üheteistkümnenda generatsiooni Astrat näpuga katsuda said.

Uut Astrat luues püstitas Opel ambitsioonika eesmärgi: pakkuda väike-keskklassi sõiduautode segmendis soodsa hinnaga uusimat tehnoloogiat ja varustust. Tulemuseks on suure arenguhüppe teinud uus Opel Astra K, mis on kerge ja hästi manööverdatav ning omas klassis üks atraktiivsemaid sõidukeid.

Esmamulje uuest autost oli igati positiivne- eelkäijast kuni 200 kg kergem, aerodünaamilisem ja rikkalikult mugavusvarustatud Astra on kahtlemata ülikõva konkurent teistele sama segmendi sõidukitele.