Saaremaal kihutati kõige enam aga oktoobrikuus, mil avastati 134 rikkumist. Juulis avastas politsei 95 kiiruse ületamise juhtu.

Saare maakonnas tabati möödunud aastal 833 kiiruseületajat, kellest 112 sõitis lubatust kiiremini Kuressaares. Kõige suurem trahv, mis möödunud aastal Saare maakonnas seoses kiiruse ületamisega välja kirjutati, oli 1200 eurot. Rikkumine toimus politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Heiko Leesmendi sõnul Kuivastu–Kuressaare maanteel Leisi valla piires. Esialgsetel andmetel tabati Saaremaal roolist üks isik, kellel tuvastati narkojoove.

NB: Foto on illustratiivne, väike härra pildil pole liikluses kordagi kiirust ületanud. Sina aga kiirusta Maarjamäele. Tule ajalukku. Eesti Ajaloomuuseumi sajandinäitus “Minu vaba riik” ootab sind avasüli.

Ajaloomuuseumi sajandiuudised näitavad huumorivõtmes, et kõikvõimalikud ajalootõlgendused pole veel päris ajalugu. Seeläbi toetame vaimukalt meie enda vabariigi ajalookäsitlust ja kutsume nii noori kui vanu sellega tutvuma.

Forte koostöörubriik Eesti Ajaloomuusemiga toob Maarjamäe vastavatud muuseumikompleksi avamise puhul teieni põnevad lood ning unikaalsed leiud kogude varasalvest! Kõik lood leiad SIIT!