Harjumaal andis sünnipäevale saabunud kamp noormehi laupäeval hällilapsele peksa ja röövis temalt isiklikke asju. Peksmine toimus Kose vallas Ardja külas, kus 18 aastase Jevgeni sünnipäevale saabus tema klassivend Peeter (18) koos mitme võõra noormehega, teatas Harju politsei pressiesindajale.

Külalised lõid hällilast ja tema sõpra Markot korduvalt näkku võtsid lahkudes kaasa Jevgeni mobiiltelefoni ning 5000 krooni väärtuses audiotehnikat.

Oluline info: Antud fotol ei saanud ükski asjaosaline peksa. Kui see killuke ajaloost tekitas sinus intriigi, siis ole valmis enamaks. Tule ajalukku. Eesti Ajaloomuuseumi sajandinäitus "Minu Vaba riik" ootab sind avasüli.

Ajaloomuuseumi sajandiuudised näitavad huumorivõtmes, et kõikvõimalikud ajalootõlgendused pole veel päris ajalugu. Seeläbi toetame vaimukalt meie enda vabariigi ajalookäsitlust ja kutsume nii noori kui vanu sellega tutvuma.

Forte koostöörubriik Eesti Ajaloomuusemiga toob Maarjamäe vastavatud muuseumikompleksi avamise puhul teieni põnevad lood ning unikaalsed leiud kogude varasalvest! Kõik lood leiad SIIT!