Linnusõbra A. Tamme üleskutse on leidnud aktiivset täitmist: pargi tiigis olevad pardid küll enam nälja üle kurta ei saa, sest nende söötjaid leidub lastest pensionärideni. Aitäh! Aga mõned linnusõbrad on kahjuks sellest omamoodi aru saanud.

Kui nad varem vargsi puistasid akna kaudu tuvidele toidujäätmeid, siis nüüd teevad nad seda lausa avalikult. Selle tõttu on aga suurtes majades aknalauad väljastpoolt linnusõnniku hunnikuid täis. Samaaegselt pole märgata, et nad pekitüki riputaksid puuoksa tihaste toitmiseks, kellest on ka aias suur kasu putukate ja röövikute hävitamisel.

Tähelepanu tegemist on illustratiivse fotoga kringlist.
Kui sulle läheb aga korda see, mis ajaloos päriselt oluline, siis ära oota enam sekunditki: Tule ajalukku. Eesti Ajaloomuuseumi sajandinäitus “Minu vaba riik” ootab sind Maarjamäel.

Ajaloomuuseumi sajandiuudised näitavad huumorivõtmes, et kõikvõimalikud ajalootõlgendused pole veel päris ajalugu. Seeläbi toetame vaimukalt meie enda vabariigi ajalookäsitlust ja kutsume nii noori kui vanu sellega tutvuma.

Forte koostöörubriik Eesti Ajaloomuusemiga toob Maarjamäe vastavatud muuseumikompleksi avamise puhul teieni põnevad lood ning unikaalsed leiud kogude varasalvest! Kõik lood leiad SIIT!