Ei ole vist päeva, kui rajooni sidesõlme juhtkonna ja telefoniraamatu koostajate poole ei pöördutaks küsimustega, millal uus raamat valmis saab. Niisugune pärimine on täiesti õigustatud, sest lubasime selle lasta müügile juba möödunud aasta sügisel.

Kahjuks kõik ei laabunud nii, nagu ette oli arvestatud. Andsime trükikojale tellimuse ajal, mil seal algas puhkuste kõrgaeg. Nüüd aga käib töö täie hoolega ja uus raamat peaks jõudma müügile käesoleva kvartali lõpus.

Oluline info: Pilt on illustratiivne ning toimetusele teadaolevalt on härrased vaibale kutsutud muudel põhjustel kui hilinenud tellimustöö.

Ära sina viivita. Tule ajalukku. Ajaloomuuseumi sajandinäitus „Minu vaba riik“ ootab just sind

Ajaloomuuseumi sajandiuudised näitavad huumorivõtmes, et kõikvõimalikud ajalootõlgendused pole veel päris ajalugu. Seeläbi toetame vaimukalt meie enda vabariigi ajalookäsitlust ja kutsume nii noori kui vanu sellega tutvuma.

Forte koostöörubriik Eesti Ajaloomuusemiga toob Maarjamäe vastavatud muuseumikompleksi avamise puhul teieni põnevad lood ning unikaalsed leiud kogude varasalvest! Kõik lood leiad SIIT!