Paides toimus liiklusalane võistlus. Huvitav on see, et osavõtjaiks olid lapsed- rajooni noored liiklusinspektorid. Nende teeneks tulebki pidada, et möödunud aastal ei olnud koolilastega ühtki liiklusõnnetust.

Noori liiklusinspektoreid juhendavad vaneminspektor Mati Orumaa ja Autobaasi nr 10 vaneminsener Hillar Kurvits. Võistluse käigus tuli vastata küsimustele kirjalikult ja „sõita“ juhitava mänguautoga liikluslaual. Võistlesid ka mõned tütarlapsed.

Võitjaks tuligi ülekaalukalt Paide keskkooli 7. klassi paremaid õpilasi Ester Rikk.

Oluline teadaanne: tegemist on illustratiivse fotoga, kus ei kujutata Ester Rikki.

See on kõigest väike osa meie minevikuloost. Veendu selles oma silmaga tule ajalukku. Ajaloomuuseumi sajandinäitus „Minu vaba riik“ on intrigeeriv.

Ajaloomuuseumi sajandiuudised näitavad huumorivõtmes, et kõikvõimalikud ajalootõlgendused pole veel päris ajalugu. Seeläbi toetame vaimukalt meie enda vabariigi ajalookäsitlust ja kutsume nii noori kui vanu sellega tutvuma.

Forte koostöörubriik Eesti Ajaloomuusemiga toob Maarjamäe vastavatud muuseumikompleksi avamise puhul teieni põnevad lood ning unikaalsed leiud kogude varasalvest! Kõik lood leiad SIIT!