Eile algas Tallinnas Balti vabariikide projekteerijate nõupidamine konstrueerimis- ja kopeerimistööde mehhaniseerimise küsimustes. Kavas on hulk huvitavaid ettekandeid arvutuste mehhaniseerimisest, tehnilise dokumentatsiooni operatiivsest paljundamisest ja graafiliste tööde kiirendamise vahendeist.

Nõupidamisest osavõtjad tutvustavad instituutide poolt uue tehnika rakendamisel saadud kogemustega.

Oluline info: fotol olevad masinad ei jäta kedagi tööta, sest nagu pildilt näha vajavad nad opereerimiseks inimeste abikäsi.

Kui see uudis jättis Sind külmaks, siis ära heida meelt, Eesti ajaloos juhtus palju põnevamaidki asju. Tule ajalukku. Eesti Ajaloomuuseumi sajandinäitus "Minu Vaba riik" on vägev.

Ajaloomuuseumi sajandiuudised näitavad huumorivõtmes, et kõikvõimalikud ajalootõlgendused pole veel päris ajalugu. Seeläbi toetame vaimukalt meie enda vabariigi ajalookäsitlust ja kutsume nii noori kui vanu sellega tutvuma.

Forte koostöörubriik Eesti Ajaloomuusemiga toob Maarjamäe vastavatud muuseumikompleksi avamise puhul teieni põnevad lood ning unikaalsed leiud kogude varasalvest! Kõik lood leiad SIIT!