Rõngu valla varumisagent on esitanud prokurörile vastutusele võtmiseks kaks suurtalupidajat Oskar Hint´i ja Johan Sööt´i, kes korduvaist hoiatusist hoolimata pole oma müüginorme täitnud.

Oskar Hint´il Ülpre talust on 61 ha maad. Vili on tal suuremalt osalt pekstud, kuid 23. detsembriks polnud teraviljanormi veel sugugi täidetud. Vilja on 0. Johan Sööt´il on vili juba kaks kuud pekstud, kuid viljanormist on täidetud ainult väike osa.

NB: fotol olevad noorsandid täidavad artikli juures illustreerivat rolli ning nende näol ei ole tegemist petturitest suurtalunikega.

Ajaloomuuseumi sajandiuudised näitavad huumori võtmes, et kõikvõimalikud ajalootõlgendused, pole veel päris ajalugu.Seeläbi toetame vaimukalt meie enda vabariigi ajalookäsitlust ja kutsume nii noori kui vanu sellega tutvuma.

Oma silm on kuningas, tule vaata järgi, kuidas varem asjad käisid. Tule ajalukku. Eesti ajaloomuuseumi sajandinäitus “Minu vaba riik” ootab sind Maarjamäel.

Eesti Ajaloomuuseum avatakse 15. veebruaril!

Forte koostöörubriik Eesti Ajaloomuusemiga toob Maarjamäe muuseumikompleksi avamiseni vabariigi 100. sünnipäeval teieni põnevad lood ning unikaalsed leiud kogude varasalvest! Kõik lood leiad SIIT!