Mõni päev tagasi saabusid Tallinna viis Kaunase Polütehnilise Instituudi arhitektuuri- ja ehitusfakulteedi üliõpilast-diplomandi, kes on suunatud kuuajalise diplomitöö-eelsele praktikale projekteerimise instituuti "Põllumajandusprojekt".

Siin saavad tulevased spetsialistid vahetult osa võtta meie vabariigi uusimate põllumajanduslike ehituste projekteerimistöödest ja tutvuda meie kolhoosiküla planeerimise põhimõtetega. Peale selle tehakse väljasõite mõnda maarajooni ning külastatakse Tallinnas asuvaid uusehitisi ja Lasnamäe raudbetoondetailide tehast.

Pane tähele: Foto on juhuslik ning noored pildil ei ole mitte leedukad, vaid uudishimulikud eestlased.

Nüüd aga lõpeta internetipaus ja saa teada, mis päriselt oluline... Tule ajalukku. Eesti Ajaloomuuseumi sajandinäitus “Minu vaba riik” ootab sind Maarjamäel.

Ajaloomuuseumi sajandiuudised näitavad huumori võtmes, et kõikvõimalikud ajalootõlgendused, pole veel päris ajalugu. Seeläbi toetame vaimukalt meie enda vabariigi ajalookäsitlust ja kutsume nii noori kui vanu sellega tutvuma.

Forte koostöörubriik Eesti Ajaloomuusemiga toob Maarjamäe vastavatud muuseumikompleksi avamise puhul teieni põnevad lood ning unikaalsed leiud kogude varasalvest! Kõik lood leiad SIIT!