Igal aastal rikastub Tartu Ehitustehnikumi laboratooriumide ja õppekabinettide sisustus uute instrumentidega. Üheks nooremaks laboratooriumiks tehnikumis on elektrotehnika laboratoorium, mille õpetaja on P. Nurm. Eelmisel õppeaastal täienes selle sisustus mitmete elektrotehnika alaste seadmetega. Nii muretseti Wheatstone´i sild takistuste mõõtmiseks, täpsusmõõteriistu, reostaate jm.

Hiljuti saabus laboratooriumile Tallinna silikaatkivitehastest "Kvarts" ja "Silikaat" uusi õppevahendeid. Nüüd on laboratooriumis olemas elekterkeevitusagregaat, kaks alalisvoolu ja keerdvoolu elektrimootorit, lülitusseadmeid ning muid elektrialaseid instrumente.

NB: Foto on illustratiivne, pildil olevate härrasmeeste näol pole tegemist õpetaja Nurmega.
Ülaltoodud artikkel on vaid killuke meie ajaloost. Ära lepi killukesega vaid nõua enamat. Tule ajalukku. Eesti Ajaloomuuseumi sajandi näitus „Minu vaba riik“ vajab sind.

Ajaloomuuseumi sajandiuudised näitavad huumorivõtmes, et kõikvõimalikud ajalootõlgendused pole veel päris ajalugu. Seeläbi toetame vaimukalt meie enda vabariigi ajalookäsitlust ja kutsume nii noori kui vanu sellega tutvuma.

Forte koostöörubriik Eesti Ajaloomuusemiga toob Maarjamäe vastavatud muuseumikompleksi avamise puhul teieni põnevad lood ning unikaalsed leiud kogude varasalvest! Kõik lood leiad SIIT!