Paleontoloogid leidsid saurusepoja säilmed rohkete kivistiseleidude poolest tuntud paigast nimega Hell Creek. Luude suuruse järgi hinnatakse, et loom oli pisut üle viie meetri (17 jalga) pikk ja just selles vanuses, mil ta jõudsalt sirgus ja massi kogus. Teadlased oletavad, et sauruselaps võis päevas juurde võtta pool kuni poolteist kilo.

Kansase ülikooli fosiilide prepareerimisassistent Kyle Atkins-Weltman sõnas Live Science`ile, et nelja-aastasena oli Tyrannosaurus rex sama suur, kui mõned kõige suuremad tänapäevased maismaakiskjad. "Raske on kujutleda mõnd looma nii kiiresti kasvamas, sest meil ei ole tänasest maailmast ühtki paralleeli tuua," ütles ta.

Teadlased alles eraldavad fossiili ümbritsevast pinnasest. Hetkel on käes ülemine lõualuu hammastega, osa jalaluud, puusakonti, seljaluid ja osa koljut.

Viimase saja aastaga on Hell Creekist leitud vaid viis noort türannosaurust. "See on ilmselt neist kõige paremini säilinud ja terviklikum," ütles Atkins-Weltman. "See leid on üks sajast miljonist."