See on ainus Šotimaal nõiduses süüdi mõistetud inimese näo rekonstruktsioon. Tavaliselt põletati nõiad ära ja neist ei jäänud midagi järele, mille põhjal nägu taastada saaks.

BBC Radio Scotlandi saade Time Travels lõi nüüd mesti Dundee ülikooli anatoomia ja inimeste identifitseerimise keskuse kohtumeditsiini eksperdiga ja ammusurnud naise nägu taastati. Peab nõustuma IFLScience`iga - naine pildil ei tundu kuidagiviisi nõialik, vaid pigem keegi, kes võiks olla su vanaema sõbranna või aiamaanaaber.

Adie oli tõenäoliselt kuuekümnendais eluaastais nõrga füüsisega naine, kelle nägemine oli järk-järgult halvenenud. Ent ta vaim oli tugev, räägivad saate tegijad. Time Travelsi saate ajaloolane Louise Yeoman ütles, et Adie keeldus kohtule teisi "nõidu" nimetamast ja ütles, et nood olid kokkusaamistel alati maske kandnud. Ja ometi, ütles Yeoman, oleks uute "nõidade" paljastamine ta karistust leevendada võinud.

Adie säilmed leiti rannast võimsa kiviplaadi alt. Naine maeti sinna selleks, et ta surnust üles ei tõuseks ja kummitama ei hakkaks. 19. sajandil kaevasid antikvaarid ta säilmed välja, et neid uurida ja kondid väljanäitusele panna. Need läksid kaotsi, aga enne seda jõuti ta koljut korduvalt fotografeerida. Pildid säilisid Šotimaa rahvusraamatukogus.