Bibury asub Gloucestershire`i krahvkonnas ja seda mainiti esmakordselt aastal 1086. Seal asub 14. sajandil ehitatud hoonetega maaliline tänavalõiguke, mille nimeks on Arlington Row. Selle ääres asuvad hooned ehitati alguses mungakloostri villahoidlaks, 17. sajandil asusid aga majakestesse elama kangrud.

Vaade eelmise aasta oktoobris Maddoxi Corsaga esiplaanil.

Biburys ja eeskätt sellel tänaval käib väga palju turiste. Küla on nimetatud ehedaimaks ja ilusaimaks inglise külaks ning selle jäljendus on keskaegse inglise külakese näitena ehitatud ka Brüsselis asuvasse Mini-Euroopasse. Arlington Row kuulsusest annab ehk aimu seegi, et üht selle ääres asuvat majakest renditakse turistidele välja ning nädala hind tipphooajal on kuni 900 naela.

Tänavavaadet kohtab mitmetes filmides ning mis kõige tähtsam - selle kujutis leidub kõigis uuemates Suurbritannia passides. Just pärast seda, kui Arlington Row vaade mõni aasta tagasi uute dokumentide sisekaanele trükiti, hakkasidki huvilised seni rahulikus poolunes tukkunud Biburysse kokku voolama.

Arlington Row tänava teisest otsast vaadatuna.
Kui aga üle-eelmisel aastal keskaegselt hallikasbeežile tänavale saabunud turistid avastasid, et ühe hoone ees seisab silmatorkavalt kollane Corsa, tekkis, nagu öeldud, nördimustorm. Ju ei olnud inimesed fotodega rahul, millel vanade majade ees kollane 21. sajandi masin säras. Emotsioonid kerkisid lausa nii kõrgele, et keegi raevunud vandaal kraapis auto kapotile sõna "Move" ("aja minema") ja auto omanik, 84-aastane pensionil hambaarst Peter Maddox kannatas enda sõnul 6000 naela kahju.

Pahameel päädis sellega, et leplik vanamees soetas endale nüüd uue auto. Mudel on sama, aga uus auto on hall ja sobitub Richard II ajast pärinevasse tausta märksa paremini. "See pole nii hea kui kollane, aga on ikkagi mõnus sõita," ütles Maddox The Telegraphile.