Cape Hatterase looduskaitseala Facebooki lehel on kirjutatud, et tegemist ei ole mitte ühegagi inimeste senini pakutud variantidest, vaid piltidel kujutatud mustad nahksed asjandused on hoopis railaste hulka kuuluvate kalade (Rajidae) munade ümbrised.

Postituses on kirjas, et nahksed taskud on tavaliselt kinnitatud mõne meretaime või mõne muu liikumatu eseme külge. Kui kala on välja arenenud, jõuavad tühjad munakestad tihti lainetega mereranda, kus need - nagu näha - inimestes palju segadust tekitavad.

Sciencealert vahendab, et tegelikult ei koosne kestad ei nahast ega plastikust, vaid kollageenist. Sellest valgust koosnevad muuhulgas ka kõõlused ja nahk. Kollageeni eristab teistest valkudest kõrge proliini ja glütsiini sisaldus. Inimkehas on see ülioluline sidekoe moodustamiseks, mida leidub pea kõigis meie kehas olevates kudedes.

Railased on ainsad raid, kes ei sünnita, vaid munevad. Seejuures on kõigi railaste munadel erilised tunnused, mis annavad aimu, milline konkreetne liik munad võis muneda. Antud juhul on aga keeruline seda hinnata, sest kestadel olevad väikeste "sarvekeste" erinevused on eri liikide vahel võrdlemisi väikesed.

Tavaliselt on railastel ühes munas korraga üks embrüo, kuid on ka leide, kus korraga on ühes munas seitse embrüot. Antud kestade puhul hindavad spetsialistid aga, et igast kestast võis maailma juurde tulla vaid üks kala.