Kui sul aga raha ikka kõvasti üle on, sest eestlased on töökad ja palgad aina tõusevad, siis võid kaaluda ka iPhone'ide luksusvariantide ostmist.

Viimastega ei tegele Apple ise, küll aga erinevad elektroonikaseadmete bling'imaks muutmisega tegelevad firmad üle gloobuse.

Näiteks briti firma Goldgenie tutvustas luksuslikumaks muudetud Xs-ide sarja “Billionaire Solid Gold Edition" juba kuu aega enne seda, kui Apple Xs-i üldse esitles.

Valikus oli 23 eri välimusega telefonid, hinnaga 100 000 inglise naela (113 000 eurot) tükist. Praegu miskipärast Goldgenie kodulehel selle sarja kohta enam infot ei leia.

113 tuhat uue iPhone'i eest? Jah, see tundub naeruväärne. Parem võtta juba Hongkongi firma Brikk või Vene firma Caviar luksus-iPhone'e, mis on juba tunduvalt mõistlikemate hindadega.

Caviari üks kalleim variant on 5420 USA dollarit (4600 eurot), kus iPhone on saanud endale kaunistusi kulla, pärli ja 20 teemandi kujul.

Caviari kaunistatud uute iPhone'ide hinnad algavad 4280 dollarist (kohe näha, et lehekülg ilmus veebi enne Xs-i ja Xs Maxi esitlusi, sest veebiaadress nimetab telefone 11 ja 11 Plusina, mis olid võimalikud nimevariandid)

Brikk julgeb uue luksus-iPhone'i eest küsida vähemalt 9995 dollarit (8500 eurot), mida on täiendatud "üliharuldase süsinikkiuga, mida kasutatakse ka Lamborghini autode juures", või siis hoopis kullast logo ja 24 karaadi väärtuses kuldnuppudega.