Autode rentimine on muutunud nii mugavaks, turvaliseks ja rahaliselt kasulikuks, et isikliku auto omamine ei olegi enam tihti oluline. Nagu me rendime filme või ehitustööriistu just siis, kui neid vaja läheb, muutub ka auto aina enam vaid töövahendiks.

Vaatamegi siis järele, millised on hetkel Tallinna parimad ja kvaliteetseimad autorendibürood!

1autorent

1Autorent pakub oma praegustele ja tulevastele klientidele suurimat autovalikut Eestis — rohkem kui 40 erineva automudeli seast peaks igaüks leidma endale just antud olukorraks sobiva sõiduvahendi. Valik ulatub väikeautodest maasturite, väikebusside ja kaubikuteni.

Rendibüroo autopargis on esindatud mitmed Eesti rahva lemmikmudelid Volkswagenilt, Škodalt, Toyotalt, Nissanilt, Hondalt, Subarult ja teistelt autotootjatelt. Vähelevinud sõidukitest on valikus Saab 9-5, Volvo C70, Lexus GS ning Volkswagen Arteon, kui nimetada vaid väheseid.

Peale äärmiselt laia autovaliku räägib 1Autorendi kasuks ka asjaolu, et büroo on avatud seitsmel päeval nädalas, tööpäeviti 8.30-20.30 ja nädalavahetustel 10.00-20.30. Alati kiired ja oma ala tundvad müügispetsialistid leiavad õige auto ka kõige nõudlikumale kliendile.

Vaata 1autorent pakkumisi SIIT!

1Autorent
Türi 6, 11313 Tallinn
+372 53 555 999
info@1autorent.ee
www.1autorent.ee

Avatud:
tööpäeviti 8.30-20.30
nädalavahetuseti 10.00-20.30

Sir Autorent

Sir Autorent asutati 1999. aastal, mis teeb sellest büroost ühe vanema ja suurema kogemustepagasiga autorendi ettevõtte Eestis. Autorendifirma põhitegevusala on erineva suuruse ja võimsusega sõiduautode, väikebusside, motorollerite ning kerghaagiste rentimine. Praegu kuulub ettevõtte sõidukiparki umbes 60 sõidukit, 50 rollerit ning 200 kerghaagist.

Sir Autorendi sõidukipark sisaldab suurt valikut masinaid, alustades väikeautodest ning lõpetades väikebussidega. Nõudlikumale kliendile leidub ka premium-klassi autosid. Pakume nii automaat- kui ka manuaalkäigukastiga ja nii universaal- kui ka sedaankerega autosid.

Sir Autorendi väikebusside valikust leiab nii seitsme- kui ka üheksakohalisi busse. Kõik autorendi sõidukid on tehniliselt kontrollitud, alati pestud ja väga heas seisukorras. Meie klientidel on õigus kasutada sõidukeid piiramatuks läbisõiduks Eestis, Euroopa majanduspiirkonna, sealhulgas Euroopa Liidu, riikides ja Šveitsis.

Lisatasu eest on võimalik kliendiga kokku leppida auto väljastamine ja tagastamine tema soovitud kohas, nii Eesti kui ka Baltikumi piires. Järjest populaarsemaks on muutumas täisteenusliising ehk täisteenusrent, mida pakume oma rendipargis juba olemasolevatele ning ka uutele sõidukitele. Täisteenusrenti pakume nii era- kui ka ärikliendile.

Vaata Sir Autorent pakkumisi SIIT!

Sir Autorent
Tatari 56, Tallinn 10134
+372 56 51 353
info@sirrent.ee
www.sirrent.ee

Pelgulinna Autorent

Pelgulinna Autorent alustas oma tegevust 2017. aasta sügisel. Hetkel opereeritakse üle neljakümne rendiauto. Kolmandik autopargist on kuni paari aasta vanused sõiduautod, nende seas ka populaarsed Toyota hübriidversioonid.

Lisaks sõiduautodele pakutakse ka mahtuniversaale ja kaubikuid. Üsna populaarseks osutunud Ameerika turule mõeldud 7-kohaline mahtuniversaal Toyota Sienna, mis oma mugavuse ja rikkaliku mugavusvarustusega teeb silmad ette enamikele Euroopas müüdavatele mahtuniversaalidele.

Suurema seltskonna jaoks pakutakse Sprinteri 9-kohalist väikebussi, kaubaveoks neliveolist Vito kaubikut.

Kuigi põhiline fookus on olnud Põhja-Tallinna elanike teenindamisel, jagub Pelgulinna Autorendile kliente kõikjalt üle Eesti. Nende endi sõnul on eesmärk läbi suurepärase klienditeeninduse anda igale kliendile põhjust tagasi tulla. Pelgulinna Autorent asub Mööblimaja kõrval, aadressil Mulla 4 ja on avatud 7 päeva nädalas.

Vaata Pelgulinna Autorendi pakkumisi SIIT!

Pelgulinna Autorent
Mulla 4, Tallinn
+372 8282 0000
info@pelgulinnaautorent.ee
pelgulinnaautorent.ee

Avatud:
E-R: 9:00 — 18.00
L-P: 11:00 — 15.00

Prorent

Prorent pakub laia valikut ning parima hinna ja kvaliteedi suhtega autorenditeenust Tallinnas juba alates 2010. aastast. Prorendi autoparki kuulub täna kokku 80 erinevat rendiautot, nende hulgas on sedaanid ja universaalid ning manuaal- ja automaatkäigukastiga autod. Suur valik annab kliendile alati võimaluse leida just tema vajadustele vastav sõiduk. Ühtlasi on Prorendi autod ainult kuni kolme aasta vanused, alati hoolikalt puhastatud ja tehniliselt kontrollitud.

Soodsad autorendi hinnad algavad Prorendis alates 19,50 eurost ööpäevas. Seejuures sisaldavad Prorendi pakutavad rendihinnad juba liiklus- ja kaskokindlustust. Samuti ei piira me kuidagi Eesti piires läbitavat kilometraaži, lisajuhtide lisamine lepingusse on tasuta ning juhistaažipiirangud puuduvad. Oleme oma klientide heaolu nimel väga paindlikud.

Prorendi veebipõhine broneerimissüsteem on mugav, pakkudes võimalust kalkuleerida täpselt kõiki rendikulusid. Rendilepingu sõlmime alati kohapeal vahetult enne auto üleandmist ning see võtab aega ainult kuni 10 minutit. Autorendi eest saab tasuda eelnevalt pangaülekandega või kohapeal kaardiga ja sularahas.

Broneeri auto Prorendi kodulehel www.prorent.ee ja tule rendiautole järele või telli sõiduk enda juurde. Prorent muudab sõiduki rentimise lihtsaks!

Vaata Prorendi pakkumisi SIIT!

Prorent
Ülase 12, 10613 Tallinn
+372 56 827 777
autorent@prorent.ee
www.prorent.ee

Avatud:
E-R: 09.00-18.00
L-P: vastavalt broneeringutele

AAA Rent

Praegu võib AAA Rent autopargist leida rohkem kui 30 autot, millele lisanduvad pidevalt uued mudelid ning autorent pakub oma klientidele parimaid võimalikke hindu terves Eestis. Tegelikult on AAA Rendi inimesed täiesti kindlad, et terves Eestis pole parema hinnaga autorenti ning seega annab firma ka garantii: kui leiate mõnest teisest Eesti büroost soodsama autorendivõimaluse, siis teeb AAA Rent veelgi soodsama pakkumise. Alati parimad hinnad!

Ettevõte pakub peale odavate hindade ka paindlikke võimalusi, võimaldades nii lühiajalist kui ka pikaajalist autorenti ning Baltikumi piires ka ühesuunarenti. Kõikidele AAA Rent rendiautodele kehtib piiramatu kilometraaž, kindlustused on hinna sees ja maksta saab ülekandega ning kaardiga kohapeal. Lisajuhtide lisamine lepingusse on tasuta!

AAA Rendil on ööpäevaringne klienditeenindus ning väljastamise ja tagastamise võimalus. Pakume võimalust broneerida auto ka internetis: www.aaarent.ee.

AAA Rent
Madara 31, 10613 Tallinn
+372 58 065 100
info@aaarent.ee
aaarent.ee

Avatud:
E-R: 09.00-19.00
L-P: vastavalt broneeringutele

Jaga
Kommentaarid