Ettevõtte uusim patent on nutikell, kuhu sisse on võimalik panna oma juhtmevabad kõrvaklapid. Klappe on võimalik hoiustada nii kellarihma sees kui ka kellarihmale kinnituvas lisakorpuses.

Huawei on patenteerinud mitu laadimisviisi: kui kõrvaklappe hoiustatakse kella korpuse pool, siis võib laadimispunkt olla seal, kus korpus rihmaga ühendatud on. Teisel juhul on laadimispunkt kõrvaklappide hoidla põhjas asuva lukustusmehhanismi juures.

Kõrvaklappide hoiustussüsteem korpuses

Kellarihma külge kõrvaklappide kinnitamine pole tegelikult midagi uut: sarnane lahendus on olemas ka Apple AirPods kõrvaklappidele, kuid tegemist on võrdlemisi robustse lahendusega, kus klapid ei ole lisakorpuse sees, vaid pigem ripuvad rihma küljes. Apple'i kõrvaklappidele pakutava lahenduse puhul ei saa klappe ka laadida.

Huawei rihmale kinnitatav korpus on aga võimeline klappe ka laadima, kuid olles samas funktsionaalne: korpust on võimalik vastavalt soovile rihma külge kinnitada või sealt uuesti ära võtta. Samuti pakub korpus klappidele piisaval määral kaitset ning need ei ole lihtsalt rihma külge kinnitatud, vaid siiski korpuse sees.

Kellarihmale kinnituv laadimiskorpus

Pole kindel, kas mõni nendest Huawei poolt loodud patentidest ka kunagi reaalselt nutikelladele jõuab. On ka võimalus, et Huawei kogub patente müügiks või teiste tootjatega vahetuskauba tegemiseks.