Eesti armastatud neli aastaaega võib kokku võtta ühise nimetajaga – pori. Pole ime, et üle poole eestlastest peseb pesu mitu korda nädalas, kümme protsenti isegi korra või mitu päevas. Tundub utoopiline mitte muretseda selle pärast, et kapis ikka puhtad riided ootamas oleksid, ent teaduse ja tehnoloogia arenguga areneb ka majapidamine. Tänapäev on toonud laiatarbekasutusse kõrgtehnoloogilised nanokaitsevahendid, mis teevad nii, et rõivad ja jalatsid jäävad puhtaks ka kõige ekstreemsemates ilmaoludes.

GoGoNano on Eesti ettevõtte Digital Trade Solutions OÜ loodud nanovahendite tootesari, mis paistab konkurentide seas silma kvaliteetse ja loodussõbraliku kaitse ning palju pikaajalisema kestvusega. Praegu on GoGoNano arsenalis kolm erinevat nanotehnoloogilist relva: nahale ja tekstiilile mõeldud Stay Dry, ekraani- ja klaasikaitsevahend Liquid Shield ning auto välispindu puhta ja kriimuvabana hoidev Liquid Skin. Tooted on taskukohased ja mõeldud igaühele kodus kasutamiseks. Pärast pealekandmist hakkavad need tööle juba 15 minuti möödudes ning kaitsevad materjale kuni kaks aastat.

Sarja kõige uuemast tootest, vetthülgavast naha- ja tekstiilikaitsevahendist Stay Dry-st tõotab saada sarja edukaim kaitsevahend. Just Eestis on see juba ületanud populaarsuses GoGoNano teisi tooteid ning põhjuseid võime otsida just meie vesisest kliimast. Kui ilm aga nädalakese aastas kena on ja päike soojalt sillerdab, kaitseb Stay Dry rõivaid ka pleekimise vastu.

Oma alal Eestis kindlalt esireas püsides müüb GoGoNano hästi ka välisriikides – nanotooteid on saadetud lausa 90 erinevasse riiki. „Kui enamik teistest nanokaitsevahenditest loob kaitsekihi materjali peale, siis GoGoNano toodetes kasutame uuemaid tehnoloogiaid, mis toimivad ka materjali sees. Nii loome täiuslikuma ja pikema kaitse kui meie konkurendid,“ teab GoGoNano looja Kaur Reinjärv oma toodete populaarsuse põhjuseid. „Selliste toodete laiatarbesse jõudmine ja edasiarendamine võib tähendada, et tulevikupõlvkonnad ei pruugi teadagi, mis asjad on plekid või kriimud,“ lisab ta lootusrikkalt.

Uuri GoGoNano toodete kohta lähemalt www.gogonano.com/et

Vaata videost, kui mustust ja vett hülgavaks muutusid erinevad esemed peale GoGoNano pinnakaitse kasutamist.

Jaga
Kommentaarid