Aga 21. sajandil on selline auto ostmine sama aegunud kui hobusekaarik või vaalaõlilamp. Uuel ajal piisab sellest, kui anda kaks allkirja ja kõik muu laheneb tehnoloogia toel iseenesest. Auto ostmine väikeliisinguga on kõrgelt automatiseeritud protsess, kus kliendil tuleb imevähe teha.

Esmalt täidab klient mugavalt taotluse ja saab sellele automaatse vastuse (vahel on vaja ka kontoväljavõtet). Seejärel otsib ta endale sobiva auto ja helistab väikeliisingu klienditeenindusse, kus koostatakse 15 minuti jooksul lepingud, mis saadetakse allkirjastamiseks. Pärast lepingute digiallkirjastamist (või allkirjastamist kontoris) kantakse müüjale raha umbes kümne minuti jooksul üle ja ostja võib minna registribüroosse sõidukit enda nimele registreerima (väikeliisingu pakkujad seda tagatiseks ei jäta).

Ei ostja ega müüja ei pea muretsema dokumentatsiooni või muu sellise pärast. Kõik lepingud koostab ja saadab väikeliisingu personal kõrgelt arenenud veebiautomaatikat kasutades.

Tegemist on finantsteenusega. Kui klient leiab 14 päeva jooksul endale sobivama või odavama finantseerimislahenduse, võib ta lisakuludeta summa tagastada ja kasutada finantsteenusena näiteks oma kodupanka või muud krediidipakkujat.

Jaga
Kommentaarid