3D-video kujutab endast ringreisi uues koloonias. Tuur algab angaarist, kus Marsi valitsuse nimelt tervitab sind su "teises kodus" hologrammist ametnik.

Õues möllavad suured robotekskavaatorid, mis punakaspruuni pinnast kaevavad ja uute hoonete vundamente rajavad. Kauguses terendab punane kuppel - see on Tarkuse Linn ehk City of Wisdom, inimkonna esimene asula Marsil. Linn on tulvil laboreid ja rohelust ning seal elab 600 000 püsielanikku.

Šeik Mohammed bin Rashid Al Maktoum, kes on AÜE asepresident ja peaminister, teatas aasta alguses, et emiraadid plaanivad olla 2117. aastaks Marsile koloonia rajamises esirinnas. AÜE tahab teha koostööd teadlastega üle kogu maailma, et välja arendada tehnoloogiat, mis teeks Marsile mineku ja seal elamise võimalikuks. Septembris tuli Dubaist teade, et nood plaanivad kõrbesse Marsi koloonia simulatsiooni ehitada, et hakata Marsile mõeldud toitlustussüsteeme ning energia- ja veevarustustaristut välja arendama.

Kui kõik läheb plaanide järgi, saadab AÜE esimese sondi Marsile aastaks 2021. Seda tehes liituvad nad võidujooksuga esimese inimese punasele planeedile saatmise nimel. Konkurents on kaunis tihe; osalejateks on veel ameeriklaste NASA, Hiina valitsus, eraettevõtted nagu Mars One ja lisaks veel ka lennundus- ja kosmosetehnoloogia hiiud nagu SpaceX, Boeing ja Lockheed Martin.