Seitsme piletiga loosimises osalenud värske autoomanik Janina jäi enda sõnul võidust kuuldes rahulikuks kuigi võit tundus ootamatu. Kuigi Janinal endal juhiluba puudub, on tal mehe näol isiklik autojuht, kes teda uue autoga sõidutama hakkab.

Loosimises osalemine on automaatne

Autoloosis osalemiseks tuleb ühe kuu jooksul teha Konsumites, Maksimarketites, A ja O või teistes Coopi kauplustes igapäevaseid oste Säästukaardiga kokku vähemalt 50 euro eest. Mida enam klient ostab, seda rohkemate piletitega ta loosimises osaleb — näiteks tuleb võiduvõimaluse kahekordistamiseks Coopi kauplustes teha sisseoste vähemalt 100 euro eest kuus. Piletit kusagil eraldi registreerima ei pea, sest Säästukaardi süsteem peab ise arvestust, kui palju virtuaalseid loosipileteid klient kuu jooksul endale on kogunud.

Lisaks Janinale on saanud Coopi kauplustes igapäevaseid oste tehes õnnelikuks autoomanikuks Aleksandra Pogodina Tallinnast, Kai Vakmann Tartust, Liia Tartov Raplast, Tõnu Sõmer Abja-Paluojalt, Andrias Bernhardt Eidaperest, Arvi Teider Ülenurmest, Saima Piirsalu Sindist, Ester Hansschmidt Kilingi-Nõmmelt, Ene Piirsalu Roosna-Allikult ja Antonina Zujeva Viljandist.

Andmeid tuleb uuendada

11. autoloosi võitjal Antoninal vedas lausa kaks korda. Tal oli Säästukaardi andmebaasis märgitud vaid lauatelefoni number, millele helistades ei õnnestunud teda esialgu kätte saada. Selgus, et lihtsam olnuks temaga kontakteeruda mobiiltelefoni teel, mis tal on samuti olemas.

Kaheksanda Volkswagen Golfi võitja Ene Piirsalu loosiõnn oli aga lausa uskumatu! Nimelt selgus võitjaga ühendust võttes, et Piirsalu polnud enda andmeid uuendanud ja Säästukaardi süsteemis märgitud lauatelefoni number polnud enam kasutusel. Seetõttu võttis Coop ühendust Roosna-Alliku A ja O kaupluse juhatajaga, kes tundis õnneks võitjat nimepidi ning läks oma telefoniga ise Piirsalu juurde.

See ilmestab hästi andmete uuendamise olulisust. Mida täpsemad on andmed Säästukaardi andmebaasis, seda suurema tõenäosusega saadakse võitja ka kolme tööpäeva jooksul kätte. See on oluline, kuna juhul, kui kolme tööpäeva jooksul võitjat kätte ei õnnestu saada, on kampaania reeglite järgi õigus uus võitja välja loosida. Andmeid on võimalik uuendada www.skaart.ee asuvas iseteenindussüsteemis või helistades telefoninumbril 661 3014.

Loosirattas on veel kaks autot

Autoloosi kampaania sai Coopi kauplustes alguse juba möödunud aasta suvel. Esialgu oli plaanis välja loosida seitse autot, kuid klientide rõõmuks otsustati kampaania perioodi pikendada. Seitsme auto asemel loositakse välja hoopis 14 autot, millest veel kaks ootavad oma omanikku.

Loe lähemalt ka veebilehelt: www.coop.ee/autoloos.

Jaga
Kommentaarid