Säästa aega ja raha: uuenduslikud lahendused toidutootmisohutuse määramisel
Olenemata sellest, kas oled juba kogenud suur- või väiketootja, alles alustad tootmist või puutud toiduainete käitlemisega kokku muul viisil, on toiduohutus väga suur osa sinu igapäevasest tegevusest. Selle asemel et investeerida suurtesse laboritesse ja spetsiaalse väljaõppega inimestesse või osta teenust sisse väljastpoolt, tasub pöörata pead lahenduste poole, mis ei nõua enam põhjalikke teadmisi mikrobioloogiast, vaid on disainitud nii, et tulemuse lugemine on lihtne ja kiire. Peale selle on tegu väga keskkonnahoidliku viisiga, sest kokkuhoid on tohutu nii energialt, töömahult, ajalt kui ka jäätmetelt. Uuenduslikkuse kohta võib tuua näiteks Petri tassi edasiarendusega, mis on mõõtmetelt ja ruumalalt väikesed ning milles on spetsiifiline sööde juba valmis kantud.
Vaata videot (inglise keeles)
Kuidas kontrollida tootmise puhtust (video on inglise keeles)
Valmislahendused on keerulistest analüüsisüsteemidest odavamad, aidates raha kokku hoida nii kulutatud tööajalt, energialt, materjalidelt, meeletutelt inkubatsioonikappidelt kui ka ruumilt ja jäätmetelt. Areng toimub lihtsuse, kiiruse ja rahalise kokkuhoiu suunas.
1997. aastast Eestis tegutsev bioteaduste ja biotehnoloogia spetsialist Labema Eesti OÜ aitab sul leida kõige mõistlikuma lahenduse, juhatades sind terve otsustusprotsessi jooksul. Lai ampluaa võimaldab teenindada nii suur- kui ka väiketootjat, klassikalise mikrobioloogilise analüüsi eelistajat ning uutest valmislahendustest huvituvat klienti.