Tänavusel Genfi autonäitusel on peaaegu et viimane võimalus, jagada tulevikuvisioone aastaks 2020. Lexus tutvustab Genfis lähemalt LF-FC vesinikhübriidi ja autonoomse sõidu tehnoloogiat.

Autotööstuses on viis aastat üsna lühike aeg. Selleks et jõuda tehnoloogiate arendamisega 2020. aastaks soovitud punkti, peab täna tegutsema. Et olla täpne – täna ei saa tutvustada midagi sellist, mida sul juba (kasvõi natukene) olemas ei ole. Lexus on otsustanud anda aimu, mis suunas areneb nende uudne vesinikhübriidtehnoloogia ja millised näevad mõne aasta pärast välja luksussõidukid, mis oskavad lisaks kõigele muule ka natuke ise sõita.

VESINIKU JÕUL TÖÖTAV ELEKTRIAJAM

Lexuse insenerid on veendunud, et vesiniku jõul töötavad elektriajamid on ideaalne lahendus luksusautodele – need töötavad peaaegu kuuldamatult, pakuvad suurepärast sõidudünaamikat, on väga efektiivsed ning pakuvad suurt sõiduraadiust.

2015. aastal esitles Lexus Toyota autonäitusel ideeautot LF-FC. Nüüd on tootja otsustanud teha asja “ametlikuks” ja näidata autot koos detailsema tehnoloogiate kirjeldusega Genfi rahvusvahelisel autonäitusel. Märtsi alguses toimuvalesitlusel tutvustab Lexus vesinikhübriidtehnoloogiat, mis on unikaalselt just selle brändi jaoks välja töötatud.
Loe edasi siit