Pole ime, et ka tema vajab n-ö mahakerimiseks toimivaid meetodeid. Ikkagi inimene!

Ellingson avaldas oma saladused interneti iluajakirjale Byrdie ja nii mõndagi on neist õppida ka tavainimesel.

Modell tunnistas, et miski ei ole parem, kui kvaliteetaeg oma cockapoo tõugu (segu Ameerika kokerspanjelist ja puudlist) väikse koera Carlyga, kellest ta lahkelt ka Instagramis pilte jagab. “Temas on nii palju armastust!” õhkas modell.

Inimestele, kellel ei ole koera või kes ei saa koera võtta, soovitab Ellingson pakkuda end vabatahtlikuks mõnda lemmikloomade varjupaika. Sageli saab neis loomadega mängida või nendega ka jalutada.

Ihulähedasem soovitus on igapäevane õli masseerimine. Oluline ei ole niivõrd õli, kui sellest vallanduvad lõhnad. “Lõhn viib su kohe mõnda rahulikku paika!”

Ellingson kannab õlisid isegi enda kaasas, tunnistades, et ei lahku nendeta kodunt kunagi. Ka ravimtaimetee on omal kohal, kui on pingelisemat liikumist või enesetunne viletsam. Tee rahustab kiiresti. Eriti hästi mõjub looduslik vata-tee, mis sisaldab lagritsajuurt, ingverit, kardemoni ja kaneeli. Ellingsoni sõnul aitab see eriti juhul, kui on tarvis reisida või ta tunneb end rahutult.

Modelli jaoks iluuni ülimalt tähtis. Ellingson kasutab une-eelseid rituaale, mis aitavad garanteerida puhanud tunde järgmisteks päevadeks. Ja tähtis on magama jääda kohe. See tähendab kõiksugu elektroonikavidinate viimist voodist kaugele. Nende asemel naudib ta klaasikest sooja mandlipiima ja jalamassaaži lemmikõlidega.

Ellingson harrastab India päritolu ayurveda-nimelist alternatiivmeditsiini, mille järgi parim aeg magamaminekuks on õhtul 10 ajal. Selle järgi taastub keha kõige aktiivsemalt just 22.00 ja 2.00 vahel. Ayurveda osa on ka päevane näohooldus ja massaaž, mille puhul ta keskendub näole, kaelale, kätele ja õlgadele.

Kui kavatsed minna spaasse, soovitab Ellingson võtta kaasa hea sõbranna. Ja tippmodelli ehk ootamatum lõõgastusviis on küünehooldus. Just oma sõrme- või varbaküünte eest hoolt kandes tunneb ta erilist rahulikkust.

Palju tavalisem meetod on aga puhkus, mida Ellingson peab pika puuga parimaks laadimise võimaluseks.

***
Kas tead, milline on sinu stressitase ja võimekus stressiga toime tulla? Ei ole kindel? Osale terve Eesti stressitestil ja saa enda kohta rohkem teada! Testi pääsed täitma SIIT.

Jaga
Kommentaarid