Vaio Z Flip puhul on osaliselt järgitud samat joont, nagu seda tehti Sony all olles — stiilne 13-tolline sülearvuti, mille üliõhukese kesta all on uskumatult võimekas riistvara. Kaks asja, mille puhul on vaeva nähtud ning viidud ka järgmisele tasemele on innovatiivsus ja hind. Viimase puhul konkureerib Vaio Z Flip teada-tuntud Apple Pro klassi seeria sülearvutitega. Siit ka küsimus — miks peaks keegi valima Vaio Z Flip-i MacBook Pro asemel? Vastus on lihtne — Vaio on tehniliselt võimekam ning väiksemate mõõtmetega kui seda on MacBook Air!

Sülearvuti südameks on Intel-i 3.3 GHz Core i7 protsessor ja kõige uuem Iris 550 integreeritud graafikakaart. Tavakasutajale ümber tõlgituna tähendab see seda, et mõne mööndusega on võimalik mängida arvutimänge 1080p (Full HD) resolutsiooniga. Lisaks on ekraan puutetundlik ning toetab kuni 2560x1440 resolutsiooni.

Innovatiivsuse osas annab veidi vihjeid nimi „Z Flip“ ning puutetundlik ekraan. Nimelt saab antud sülarvutit muuta ka tahvelarvutiks. Tänu hingede süsteemile on võimalik ekraani 180-kraadi keerata ja sülgeda sülearvuti nõnda, et puutetundlik osa jääb ülespoole. Sellega innovatiivsus ei piirdu — kaasas on ka stylus pliiats joonistamiseks, 8-megapiksline kaamera, VGA adapter, laadija adapter koos USB pesaga (telefoni või mõne muu seadme laadimiseks) ning väike USB WiFi ruuter (saad jagada kaablist tulevat internetti teistega).

Peab tõdema, et kõige selle hea juures on ka mõned miinused. Nimelt on eelmainitud hind antud toote kohta väga kõrge (konkurendid on soodsamad) ning aku vastupidavus on nõrk. Akude vastupidavustest näitas, et Z Flip suudab olla laadijata 7 tundi, Surface Book 11.4 tundi ning MacBook Pro 15.7 tundi.

Kokkuvõtlikult võib õelda, et kui Su eelarve ei ole piiratud ning aku vastupidavus sind ei häiri, siis on võimekas Vaio Z Flip just sinule mõeldud. Siiski pead veidi ootama, kuna müüki jõuab antud sülearvuti alles veebruaris.

Seniks, kuni Vaio uus sülearvuti müüki jõuab, tutvu Elementro tootevalikuga ning leia endale sobivaim SIIT

Jaga
Kommentaarid