Alati sisse lülitatud ekraan ja 30 päeva kestev aku hoiavad su kella ühenduses sinu töö, pere ja sõpradega ning lubavad keskenduda sellele, mis on tõeliselt oluline. See on kell, mida kiidavad korraga nii tehnoloogia kui ka moeajakirjanikud. Tehnoloogiavidin, millega saab minna ujuma. Tõeliselt kasulik leid!

Intelligentne kaaslane sinu nutitelefonile
Vector nutikell toob sinuni isiklikud ja personaliseeritud teavitused, mis on nähtavad ainult sinule. Privaatsuse tagamiseks kuvatakse teavitusi ainult siis, kui tõstad käe nende vaatamiseks.
Diskreetsed vibratsioonid annavad märku sissetulevatest kõnedest, sõnumitest, e-kirjadest ja teavitustest, ükskõik, millise rakenduse poolt sinu telefonist. Kõik teavitused saab loetuks märkida kerge käeliigutusega. Kõik toimib uskumatult intuitiivselt, sa lihtsalt oskad seda kasutada.

Personaliseeritav viimse detailini
Sa lood ise enda Vectori kogemuse. Saad lisada, kustutada ja vahetada kella ekraanikuvasid, rakendusi ning infovoogusid läbi lihtsa mobiilirakenduse.

Hoia ennast kursis kõige olulisemaga: e-kirjad, sõnumid, sotsiaalmeedia, ilm, ajatsoonid, uudised ja sinu päevane aktiivsus, see kõik on vaid käeviibutuse kaugusel.

Kõik sinu praeguste telefonirakenduste teavitused toimivad ka Vectori kellal, saad filtreerida eraldi kõiki teavitusi, mida soovid oma randmele edastada. Uusimad nutikella rakendused saad alla laadida Vector Watch Store’ist. Muuseas, Vector on üks väheseid nutikellasid, mis toimib IOS ja Androidi kõrval ka Windowsi operatsioonisüsteemi kasutavatel telefonidel.

Vectori kollektsiooniga saad tutvuda: www.vectorwatch.ee

Jaga
Kommentaarid