Philipsi 55PFT6510 on üks neist Full HD teleritest, mis on 55-tolline, Android operatsioonisüsteemiga, suure hulga lisafunktsioonidega ning soodsa hinnaga.

Pildi kvaliteet ja heli

Tegemist on ühe kasutajasõbralikuma teleriga, millega oleme kokku puutunud. Nimelt on teleri ülesseseadmine tehtud võimalikult lihtsaks — piisab ainult värvide, kontrasti ning kõlarite ülilihtsast seadistamisest. Tõsi, nõudlikuma kliendi jaoks tuleb siiski avada „Advanced“ menüü osa, mille kaudu on võimalik oma teleri värvigammat veelgi paremaks muuta. Antud protsess võtab küll veidi aega, kuid telerist maksimumi saamiseks soovitame soojalt antud peenhäälestuse ära teha.

Kasutusel on Philipsi enda Natural Motion tehnoloogia, mis suudab pildi kvaliteeti muuta veelgi paremaks. Nimelt koosneb iga liikuv pilt kaadritest, mis vahetuvad olenevalt videoformaadist teatud arv kordi sekundis. Vanemate filmide puhul on kaadrite arv sekundis (frames per second) väiksem, uuematel suurem. Väiksemate kaadrite arvu puhul võib pilt jääda veidi katkendlik, kuid siin tulebki appi Natural Motion tehnoloogia — see tekitab automaatselt juurde vahekaadreid, et saada parim võimalik filmielamus. Omast kogemusest kinnitame, et see töötab ideaalselt!

Heli toovad vaatajateni 20W kõlarid, mis on tavakasutajale täiesti piisav. Kes soovib kodukino mürtsuvat efekti, peab endale ka vastava aparatuuri juurde soetama.

Android TV

Üllatunud. Täpselt niimoodi tundsime end meie, kui saime Android TV-d esmakordselt kasutada. Philipsi riistvara ning Android operatsioonisüsteem töötavad koos harmooniliselt ning võimalus äppe kasutada, muudab teleri eriti funktsionaalseks. Näiteks, kui omad Android mobiili või tahvelarvutit, saad oma telerit ka sealt kaudu kontrollida.

Antud teler on äärmiselt ilus, hea ning võimekas. Soovitame soojalt kõikidele, kes plaanivad soetada uut teleri. Samuti ärge laske ennast ehmatada Full HD (1920x1080) resolutsioonist, kuna tegelikult pole 4K teleritel siiamaani korralikku väljundit olemas. Samuti tuletame meelde, et Eesti telekanalitest ei edasta veel keegi Full HD pilti. Vaata Elementro pakkumist ja spetsifikatsioone lähemalt SIIT

Jaga
Kommentaarid