Auto on võimeline arendama veelgi suuremat kiirust, kuid kohe pärast esimese lõigu läbimist segas ajakirjanike silme all toimunud katsetusi vihm.

Rootsi miljonäri enda sõnul seadis ta juba ammu eesmärgiks valmistada kõige kiirem, kõige mugavam ja üldse kõige parem auto maailmas, kirjutab Whats New. Koenigseggi unistus on saanud tegelikkuseks ja tema väike tehas valmistabki nüüd superautot Koenigsegg CC.

Koenigseggi firma internetileheküljel toodud fotode järgi on auto välimus muljetavaldav. Auto on laiem kui Lamborghini Diablo. Kere materjalid ja nende töötlemisviisid on üle võetud McLaren F1 ja Ferrari F50-lt. Omapärane on uste avamise mehhanism, mis nihutab uksed kõigepealt veidi väljapoole ja tõstab siis üles, avades sissepääsu sõidukisse.

Auto salong on tervenisti käsitöö. Mootori käivitamiseks tuleb vajutada näidikutepaneelil asuvale nupule. Mootori tööhäält pole tänu üliheale heliisolatsioonile salongi üldse kuulda. Auto mootor on pärit Ford Mustang Cobralt, kuid miljonäri sõnul on see tundmatuseni ümber tehtud. 4,6liitrise kaheksasilindrilise mootori võimsus on 655 hobujõudu. Testimisel saavutas auto paigalstardist 100kilomeetrise tunnikiiruse 3,2 sekundiga ja masina maksimumkiiruseks loetakse 240 miili ehk 384 kilomeetrit tunnis.

Miljonäril on plaanis lisada mootorile veel neli silindrit ja tõsta sellega jõuallika võimsus 1000 hobujõuni.

Vaatlejate arvates on Koenigsegg CCl ainult üks süsteem, mille kallal tasub veel tööd teha - pidurisüsteem. Kuigi masinal on ülisuured pidurikettad, pole need alati suutelised raketiks muutuva auto kiirust taltsutama.

Auto esialgne orienteeruv hind on 295.000 Inglise naela (7,3 miljonit Eesti krooni), kuid see võib veel tõusta.