Bentley uus autosalong pakub automargi täielikku mudelivalikut, müügijärgset hooldust ning lisaks käsitööna valminud Bentley aksessuaare. Uus esindus asub aadressil Tallinna Sadama lähistel, Laeva tänaval.

Salongi avaürituse tõmbenumbriks oli värskelt Eestisse jõudnud Bentley uusim mudel – kolmanda generatsiooni sportkupee Continental GT. Nagu ülejäänud Bentley mudelite puhul, on ka Continental GT tehnoloogiline lahendus ja disain välja töötatud Suurbritannias, kus iga eksemplar ka käsitööna valmib. Tootja sõnul ühendab Continental GT endas isikupära, sooritusvõime, tipptehnoloogia ning luksusliku hõngu, mis ongi saavutatav ainult läbi käsitöö.

Bentley maaletooja Auto 100 AS juhatuse liikme Jussi Pärnpuu sõnul on Briti automargi näol tegu autotööstuse lipulaevaga, mis ühtlasi tähistab järgmisel aastal oma sajandat juubelit. “Läbi masstootmise sajandi on Bentley säilitanud kultuuri, traditsiooni ja kvaliteedi, mis peegelduvad igas selle tänaseni käsitööna valmivas mudelis,” ütles ta.

“Bentley Tallinn on olnud meile suurepärane partner juba enam kui kümme aastat. Me hindame kõrgelt nende panust Bentley brändi tugevdamisele ning oleme veendunud, et uue esindussalongi ja hoolduse avamine saab olema jätkulooks Bentley eduloole siinses regioonis,” ütles Bentley Euroopa regioonijuht Robert Engstler, kes samuti esinduse avamisest osa võttis.

Lisaks uuele Continental GT-le ei puudu legendaarse Briti autotootja Tallinna esinduse mudelivalikust ka luksussedaan Flying Spur, luksusmaastur Bentayga ning loomulikult ka Bentley lipulaev Mulsanne.

Bentley maaletoojaks on Auto 100 AS, mis alustas oma tegevust 2005ndal aastal Tšehhi autotootja Škoda sõidukite müümisega. Tänaseks on firmal õigus Eestis müüa Škoda, Lamborghini, Bentley ja Lotuse masinaid.