Näiteks tegi firma video, mis koondab läbi otsingumootori eksisteerimise ajaloo kõige populaarsemad otsingud (vt uudise päis). Peale selle loodi Google Mapsist tuntud virtuaaltuur Susan Wojcicki garaažis asuvasse kontorisse, kus on võimalik uudistada, kuidas maailma populaarseim otsingumootor alguse sai. Loomulikult on tegemist lavastusega, mitte virtuaaltuuriga reaalselt sellest ajast, kui Sergei Brin ja Larry Page ettevõtet lõid.

Kuid siinkohal lõbu ei lõppe - toksides sisse firma algusaegadest pärinevaid kindlaid fraase, soovitab Google naljavastuseid, mis toovad kasutaja tänapäeva. Naljad ei pruugi veel igas riigis toimida, näiteks Eestis selliseid soovitusi ei saa. Lihtsalt infoks toome ära kõik sõnapaarid - vasakul on 1998. aasta termin, paremal tänapäevane.

MP3 file / Stream music
Watch a dvd / Streaming subscription
Googol / Google
Gettin' jiggy wit it / Floss dance
Page me / New phone, who dis?
Butterfly clip styles / Top knot
Soccer world champions 1998 / Soccer world champions 2018 (Hint: Two very good years for the France national team)
Chat room / Text the group
How to tell someone you like them / Swipe right
Low-rider pants / How to style high waisted pants
Digital pet / Fidget spinner
Baby / Bae
143 / ILYSM
What is Y2K? / how does cryptocurrency work?
Screen name / Social handle
Clip art / GIF
Keepin' it real / Keep it 100

Peale selle avaldas sotsiaalmeediahiid blogipostituse oma 20st kõige meeldejäävamast avapildist (pildist, mida näed otsingukasti kohal) ning spetsiaalse vidina, mis annab huvitavaid juhuslikult genereeritud fakte otsingutulemuste ajaloo kohta.

Palju õnne ka Forte toimetuse poolt!