Eestis autoesindusse astudes pole vaja müüjaga võitlema hakata – meie automüüjad on profid ja abivalmid ning ei püüa ostjale “kotti pähe” tõmmata. Üksiti on see tingitud Eesti väiksusest: sõna läheb levima ning klienti nörritanud müüja võib kaotada päevapealt töö.

Küll aga on ameerika koolitusgurude tarkusest kasu kui ostad autot väljaspoolt Eestit või mitte volitatud esindajalt. Ning soovitus, teha korralikult kodutööd, ei voola samuti mööda külgi alla.

Alljärgnevalt on ära toodud mõni tarkusetera, mis sul autoostjana võiks varuks olla enne kui lähed salongi autot valima. Ameeriklased on selle koolituse materjali üles ehitanud küll pigem naiste jaoks, aga olgem ausad, elu näitab, et tarkusel pole vanust ja sugu.

Kui automüüja uurib, mis hinnavahemikus sõidukit otsid, ole ettevaatlik. Nii teeb ta kindlaks, kui palju sul raha on. Vasta diplomaatiliselt, et sinu jaoks on oluline hinna-kvaliteedi suhe ning sobiva auto puhul oled nõus kaaluma võimalikke variante.

Vii end eelnevalt sulle huvi pakkuva auto kohta käivaga hästi kurssi, sest autoostja ei pea tegema seda, mis müüjale kasulikum on. Järgnevalt mõned nõuanded, mida automüüjad ei taha, et sa teaksid.

Loe lähemalt Acceleristast!