Meil kõigil on unistused, me kõik tahame elada tervete ja õnnelikena. Mitte igaüks ei sünni marssalikepike paunas. Mõnikord on elu kõrvaltvaataja jaoks kuri ja ebaõiglane. Eriti kurb on, kui raskelt haigestub väike laps. See murrab südame.

“Meil tuleb teadvustada, et on lapsi, kes peavad siin elus käima väga karmi teed. Meie, täiskasvanute südameasi on hoolida ja kui võimalik, siis aidata seda teed kergemaks teha. Ma olen veendunud, et Sten seljatab oma haiguse ja temast saab kunagi piloot. Esimene tund on tehtud, ootame teda lennukooli. Teisiti ei tohi mõeldagi,” räägib Toomas Uibo, üks neist, tänu kellele väikese Steni suur unistus sel korral täitus.

See lugu sai alguse, kui Merike Klement Tallinna Lennujaamast pöördus Toomas Uibo poole ning palus võimalust, viia Sten Nordica lennukile ning kui tohib, ka piloodikabiini.

“Mulle tundus see liiga lihtne, pakkusin välja, et viin Steni hoopis lendama. Kuna lennunduses pole määratletud vanuse alampiiri, millest alates võib inimene praktilist lennuõpet saada, pakkusin selle võimaluse Steni perele välja. Nad olid kohe nõus.”

UNISTUSE TÄITMISEKS ON VAJA PALJU HÄID INIMESI

Järgmisena pöördus Toomas Nordica, Lennuameti, Nordic Aviaton Academy, Lennuliiklusteeninduse ja Accelerista poole, et Steni unistuste päev algusest lõpuni unistuse vääriliseks ja meeldejäävaks teha.
Loe edasi siit