• Silberautos esitleti kupeed CLA
• Näidati ka uuenduskuuri läbinud E-klassi
• Kohapeal toimus ka Marc Caini moeshow

Mercedes-Benzi mudeliperekonna värskeim täht, CLA, ja põhjaliku uuenduskuuri läbi teinud esindusauto, uus Mercedes-Benz E-klass, jõudsid rohkearvulise publiku ette Silberauto Järve esinduses toimunud suurejoonelise Marc Caini moeshow käigus.

Mercedes-Benz CLA, mida reklaamlause iseloomustab kui "hunti lammaste seas", on Mercedes-Benzi mudeliperekonna värskeim kupee. Neljaukselist kupeed iseloomustavad värske ning autotööstuses seninägematu disain, rekordiliselt väike õhutakistuskoefitsient ja võimsad ent säästlikud mootorid. Lisaks on potentsiaalsete klientide jaoks oluline tõsiasi, et tegu on kõigest seninähtust olemuselt erineva, sisuliselt uut autoklassi loova sõidukiga.

Silberauto Eesti müügi- ja turundusjuht Heikki Härm iseloomustas uut Mercedes-Benz CLA-d kui stiilse välimusega autot, mis põhineb suuresti samal tehnoloogial Eesti aasta auto 2013 tiitli võitnud Mercedes-Benz A-klassiga. “CLA ühendab endas kõik aasta auto tiitli võitnud A-klassi parimad omadused ning pakub veelgi rohkem – selles kupees on see “midagi”, mis lubab CLA-d lugeda stiilseimate praegu tootmises olevate autode sekka,” ütles ta.

Uue E-klassi värske põlvkond on aga veelgi parem kui selle suure hulga klientide usalduse teeninud eelkäija: luksuslik ja rohkete juhiabisüsteemidega, millest mõnd esitletakse E-klassil enne, kui need jõuavad uuele Mercedes-Benz S-klassile. Uued mootorid on eriti säästlikud, sõidumõnu premium-segmendi autole kohane. Edasiarendused tehnikas ning auto välimuses tagavad, et E-klass kinnistab oma kohta premium-autode segmendi tipus.

Mercedes-Benz E-klass on aktiivse turvalisuse süsteemide osas üks läbimõeldumaid ja täiuslikumaid autosid, mis praegu müügil. Näiteks suudab uus E-klass tänu lisavarustusena pakutavatele juhiabisüsteemidele end ohtliku sõidurajalt välja kaldumise korral ise õigele rajale tagasi tuua, reageerida ootamatult teele ilmunud jalakäijatele hädapidurdusega, ning tuvastada pimenurka sattunud sõidukeid, vajadusel pidurdusega ohtu ennetades.

“Läbi aegade müüduim Mercedes-Benzi mudel, E-klass, on aegumatult stiilne – Mercedes-Benzi kõige klassikalisema mudeli välimuses toimunud muutused on ühelt poolt stiilsed, teiselt poolt lisavad auto välimusele vajalikku dünaamikat,” selgitas Härm. “Mercedes-Benzi juhiabisüsteemid on võrreldes varasemaga edasi arendatud ning pakuvad rohkemat kui ükski konkurentidest.”