EuroTermBanki terminoloogia lisandmooduli abil pääsete Wordi terminipaneelil juurde ligikaudu kahele miljonile terminile ja enam kui sajale EuroTermBanki kogumile ja andmebaasile. Andmebaaside kasutamisest on abi nii tõlkimisel, terminiotsingul kui ka õppimisel.

Kasutamiseks tuleb lisandmoodul EuroTermBank'i kodulehelt alla laadida ja seejärel arvutisse paigaldada. Tööriista kõigi funktsioonide kasutamiseks peab arvutis olema Microsoft Word 2007. Põhifunktsioonidega versioon on saadaval Word 2003 jaoks.

Terminoloogiatööriista arendamist on toetanud Euroopa struktuurifondid ja käimas on terminoloogiamoodulite arendamine teiste populaarsete programmide tarbeks. Ehk ridade vahelt võib välja lugeda, et mingil ajahetkel saab EuroTermBank'i tööriista ka OpenOffice.

Lisandmooduli leiab EuroTermBank'i kodulehelt. Tegemist on tarkvara beetaversiooniga ja lehekülje teksti sõnastusest võib aru saada, et lõppversioon on siiski  tasuline.

Tilde majutab ja arendab mitmekeelset terminoloogiaportaali koostöösrahvusvahelise EuroTermBanki konsortsiumiga, mille koosseisu kuulub ka Tartu Ülikool.

Kuidas asi töötab, näeb SIIT.