Electroluxi pesumasin on innovatiivne ning kasutajasõbralik. Arvesse on võetud kasutajakogemusi ning reaalseid vajadusi, mis muudavad pesu pesemise lihtsamaks ning tõhusamaks. Üheks selliseks on kohandatav pesutsüklite ajahaldur, tänu millele saate pesumasina käima panna vastavalt oma päevakavale. Lihtsalt programmeerige tsükkel soovikohaselt: mustema pesu korral pikendage aega. Vähendage aega, kui pesu on vähem määrdunud. Enamike tavaliste programmide puhul saab kasutada 8 sammu, mille valimine on lihtne tänu ekraanil kuvatavatele selgetele juhistele.

Kasutaja jaoks on tähtis, et riided saaksid kiiresti puhtaks ja masin oleks vaikne. Tänu moodsale invertermootorile saavutab see pesumasin suurepäraseid tulemusi eriti kiiresti ja peaaegu hääletult. Tsükkel saab läbi enne kui sellest arugi saate! Kusjuures, antud pesumasinal on kasutusel ka Fuzzy Logic tehnoloogia, mis tuvastab pesukoguse ning määrab selle järgi ka pesutsükli pikkuse veekoguse jne.

Pesuprogramme on võimalik valida vastavalt pestavale pesule — ihupesu, siid, kardinad, tekid, spordirõivad, kiirpesu, sünteetika, õrnpesu, villased esemed, käsipesu, teksad, puuvill, tsterifuug ning kerge triikimine.

Pesuklassiks on pesumasinal A, Energiatarbimisklass on eeskujulik A+++ ning maksimaalne täitekogus 6.5 kg. Maksimaalne tesntrifuugi kiirus on 1200 pööret minutis.

Kui oled otsimas uut pesumasint, siis soovitab Electroluxi! Vaata Elementro pakkumist ning spetsifikatsioone lähemalt SIIT.

Jaga
Kommentaarid