Selleks, et saaksid maksimaalse naudingu pakutavast telepildist, oleme kokku pannud parimad tehnikavidinad jalgaplli EM-i vaatamiseks.

60-tolline Samsung UE60J6202AKXXH teler

Alustame ikka sellest, mille kaudu saab EM’i jälgida (juhuks kui enam vana teler kriitikat ei kannata). Mis võiks parem olla kui 60-tolline Full HD teler, millel on äärmiselt terav pilt ning mille tõetruud värvid pakuvad maksimaalset elamust? Samsung on täpselt sellise televiisori valmis valmistanud! Kuna tegemist on ka väikessorti arvutiga (SMART TV koos Hypereal Engine, Micro Dimming Pro, Mega Contrast, Wide Color Enhancer Plus, Auto Motion Plus tehnoloogiaga), siis suudab teler ise genereerida sissetulevat pildikvaliteeti veelgi paremaks. See kehtib ka heli puhul! Kutsu sõbrad kokku, tee popkorn valmis ning naudi jalgpalli EM’l pakutavaid elamusi! Vaata Elementro superpakkumist antud telerile SIIT.

Helisüsteem BOSE Solo TV 15

Pildist mitte karvavõrdki väiksema tähtsusega on helikvaliteet! Kui ikka teleri küljes olevad miniatuursed kõlarid ei suuda kohapealset melu Sinuni tuua, siis appi tuleb väike ja võimas Bose Solo TV 15 helisüsteem. Enamus inimesed ei suuda uskuda, millist helikvaliteeti koos madalate sagedustega suudab Bose endast väljutada. Ka meie olime väga üllatunud! Tunne ennast kui staadionil koos Bose helisüsteemiga! Vaata Elementro kõrvulukustavat pakkumist SIIT.

Sony Playstation 4

Kui Prantsusmaal mängupäev läbi, siis ei pea tingimata koju ära minema. Vastupidi! Ära lase tujul langeda ning võta sõpradega ligi Sony Playstation 4! Kõige uuem Playstation garanteerib kõige ligilähedasema kogemuse jalgpalli EM’le! Vaata Elementro mängulist pakkumist Sony Playstation 4-le SIIT.

Jaga
Kommentaarid