Need tulevased koopiavõmmid näiteks võivad sinult ära võtta sinu iPodi või rüperaali ja uurida, egas ometigi seal mõnda piraaditud muusikapala või filmijuppi ei ole. Samuti võib selle koopiakaitsejõustruktuuri esindaja näiteks tõendeid esitamata käskida internetiteenusepakkujal laduda sinu kohta välja kõik soovitud andmed, vahendab The Inquirer Kanada pressis vallandunud kisa-kära.

The Anti-Counterfeiting Trade Agreement (ACTA; e.k „Võltsimise vastane kaubanduskokkulepe“) täpsemad üksikasjad võetakse kõne alla juulikuus Tokyos toimuval G8 koosolemisel.

Õudne — nimetatud tüübid võivad sinu isiklike asjade kallale karata ilma advokaadi juuresolekuta. Veelgi õudsem — RIAA (USA autorikaitseorganisatsioon) ja teised säherdused inimkonna imelised esindajad saavad endale maksumaksja poolt kinnimakstud jõustruktuurid, kes sisuliselt ei pea kellelegi oma tegevusest aru andma.

Kokkuleppe algversioon on sepistatud USA esindajate poolt ja nagu ikka, on väidetavalt sellega valmis ühinema kõik Euroopa Liidu liikmed.